Translate

понеделник, 29 декември 2014 г.

Баня и тоалетна по Фън Шуй



Според разбиранията на  културата Фън Шуй водата е основен  източник на изобилие и благополучие. Тоалетната и банята  за съжаление са места  от където тази енергия изтича. Какво да трябва да правим с тези помещения в нашият дом ,за да запазим благополучието? Дали да тушираме или да активираме  влиянието на водната стихия?
  Много хора, които запознати с науката  Фън Шуй са силно притеснени и повлияни от факта, че банята и  тоалетната попадатименно  в зоната на “богатството” и на “кариерата” за тях е много важно как и къде ще разположат банята и тоалетната си.  В далечното минало тоалетните та дори и баните  са били разполагани извън дома. Може би като се замислим  това е тяхното най-правилно разположение, но днес, в  урбанистиченият свят това е почти  невъзможн, а и доста некомфортно. От тук идва въпроса: дали тоалетната и банята вредят  на хармонията ни  в дома според  науката на Фън Шуй? Влияе ли неблагоприятно изтичането на водата върху нашето благополучие и
успех. Отговорът е да, водата е най-могъщият източник на енергия. Тя  олицетворява скрита мощ, дълбочина, утробата, духовното в нашият живот  и интуицията. Ако съумеем да управляваме и водим правилно  стихията и  в живота ни ,ще се случватмного  повече положителни неща, късметът ще заработи за нас, според Фън Шуй. За всеки който иска да запази хармонията в дома си и вярва в науката на Фън Шуй е хубаво да се запознае детайлно, с правилното разположение на банята и тоалетната и обзавеждане на баня, за целта пазара предлага много литература посветена именно на тази наука.

Няма коментари:

Публикуване на коментар