Translate

понеделник, 4 февруари 2013 г.

Плочки

Плочки
Плочки

Нов поглед за банята

Съвременна, ретро или романтична, банята е огледалото на вкуса на човека. За да можем да се насладим пълноценно, е хубаво да я обзаведем, според предпочитанията ни и начина ни живот. Тя трябва да бъде красива и удобна, независимо от избраният стил на обзавеждане или размера и. Естествено, размерите на банята имат значение, но това не трябва да ограничава фантазиите ни.

Ефектна стара баня, която с малко повече усилия може да бъде модернизирана. Стените, които преди облицовахме с фаянсови плочки, след като се шпакловат фугите могат да се покрият с тапети за баня или фолио. За фриза може да използваме дървен корниз. Плотът и мивката за по-голямото ни удобство може да разположим по диагонал.



Подвижен дървен стелаж, покрит с лакможе да скрие водопроводната инсталация . Високият дървен стелаж може да ни предложи удобно и практично място за хавлиени кърпи и тоалетни принадлежности. Подът можем да покрием с водоустичив ламинат. Много приятно настроение в обзавежданите ще внасят ярките, интензивни цветове.


Вътрешно помещение за банята без прозорци и с малка площ е характерно за панелни блокове. След цялостно преустройство то може наистина да заблести . Окаченият таван с лакирани шпервани плочки в допълнение от вградено осветление придават чисто нов вид на иначе скучната ни баня.


Изобилието на стъклото създава лекота и прозрачност в малко пространство. За това би допринесла преди всичко стъклена душ-кабина, която може да се изгради на мястото на вече остарялата вана. Така ще осигурим повече място . При направата на нова инсталация в една от стените може да направим ниша, в която да поместим радиатор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар