Translate

понеделник, 16 юли 2012 г.

Творчески поглед към вашата баня


плочки
плочки 

  Почти на всяка повърхност в банята е подходяща за облицовка.
Ще предложим няколко идеи за баня как и какви плочки,  душове и аксесоари да използвате за да направите  оригинален дизайн.
Душове
Душ стените и подовете са чудесни възможност да разгънете творческата мисъл и фантазия. Можете да аранжирате с  речен камък или с морси черупки от рапани и миди около душа или кабината.
Главните стени
Добавяне на плочки извън душ и вана, е добър начин да се облизовате  и водоустойчиви зони около мивката  и тоалетната . А ламперия на плочки е класическо решение, което дава възможност за допълнителен декор върху горната част на стената.
Дайте шанс на творческата мисъл
плочки за баня
Плочки
Често не се доверяваме на самите себе и после сме сърдити я на майстора , я на дизайнера. Но никои по добре от нас не знае какво иска. Така че въпреки, че повечето хора препоръчват да се обръщаме към професионалист е най хубаво да се усланяме на нашият вкус и творчество.
Прегледаите брощури, рекламни материяли за плочки за баня,  погледнете повечето сайте взаимстваите идеи, прецеждайте ги през собствената призма да вкусат ви и напревете нещо което на вас ще ви хареса. Бъдете смели!

Няма коментари:

Публикуване на коментар